Måndag!!!!!

Idag har jag varit på skolan,ihelgen har Mamma å jag städat medas Mikaela å pappa har varit borta ihelgen.
 Igår var vi på kalas hos min kusin Alexander han fyllde 18 År. Det har varit Fint väder idag jag har jag varit ute på promenad med skolan.Ikväll ska man bara ta de lugnt å se lite på tv.



Kram Emilia

Fredag!!!!!

Idag har jag varit i skolan,det känns bra att skolan börjat igen.Igår var jag med min ledsagare Emma vi var på birsta.
Nu är det helg så man får sova på morgonen.

  ha en trevlig fredag
 kram Emilia

söndag!!!!!!

Idag har jag varit på Birsta med Mamma å köpt kläder till skolan börjar, Jag har varit på kalas hos min faster hennes man fyller år idag.Nu sitter jag å ser på en Beckfilm,det är fint väder i dag.

    Ha en fortsatt trevlig söndag
        Kram Emilia

Onsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag varit med min Ledsagare Emma vi har varit på birsta sen åkte vi å köpte sallad,  ja snart börjar skolan igen de känns bra att få träffa kompisar igen. Nu ska gå se på tv med min Familj å vara med min hund maja som är de bästa som finns för mig.


       ha en fortsatt trevlig kväll
       kram Emilia

Fredag!!!!!

Idag har jag varit med min ledsagare Emma, vi har varit på selångermarknaden de vara ju trevligt å gå där å titta lite jag köpte foppasmycken,jag har varit och hälsat på farmor också idag det var roligt.


ha en fortsatt trevlig fredagsmys.
kram Emilia

söndag!!!

Idag har jag varit på stranden hela dan å badat och solat.Nu sitter jag å se på tv,jag hoppas att de bil fint imorgon med.så man kan sitta ute å sola sig de har varit varmt idag.På Fredag ska jag å min ledsagare Emma gå på selångermarknaden och titta runt litede ska bil kul.



ha fortsatt trevlig söndag
kram Emilia

Fredag!!!

Idag har jag suttit  ute i  solen  jag har fått Lite färg .De känns bra att man har fått Lite färg. jag har varit Hemma hela dan  de är så Lugnt å skönt hemma . snart börjar skolan igen å de känns Lite kul. . Nu sitter jag å ser på tv å bara myser.farmor har varit här idag å Hälsat på mig å min Familj,jag hoppas att de bil fint imorgon med.


     ha en fortsatt mysig fredag
         kram Emilia

Onsdag!!!

Idag har jag varit på Birsta med min Ledsagare Emma.Då var jag in å heja på min Faster som jobbar på KappAhl sen åkte vi å köpte mat, de har varit fint väder idag.Nu sitter jag å se på tv med min familj och fikar sen ska jag mysa med min hund maja,hon är den bästa hund som finns.

    ha en fortsatt trevlig kväll
    kram Emilia.
 

Måndag!!!!

Idag har de varit varmt å skönt ute, idag har man suttit ute i solen å solat sig lite så man bilr brun tills skolan börjar igen
hoppas att de blir fint väder imorgon med, så man kan sitta ute å sola sig. nu sitter jag myser  med min Familj. å  min hund maja hon älskar jag jätte mycket.sen ska jag se på Lotta på Liseberg.Senare i kväll kanske jag ska se på Beck om jag orkar.
    
  Ha en fortsatt Trevlig Måndag
  Kram Emilia.

RSS 2.0