Fredag!!!!




Lite bilder på min nyinredda stuga,det är så kul med min stuga nu kan jag vara där när jag vill vara ensam.Vädret är inte så fint i dag så nu kan jag vara i min stuga och se på film och läsa.


  ha en fortsatt trevlig fredag
  kram Emilia.

söndag!!!!!

  Idag har jag varit med min ledsagare (Emma) vi har varit på bio å sett på Natt på museet 2 den filmen var bra, jag är snart klar med min stuga så jag kan köpa möbler. Bilder på renoveringen kommer sen när det är klart.vilket fint väder det blivit....hoppas regnet håller sig borta ett tag.

  ha en fortsatt trevlig söndag
    kram Emilia

Fredag!!!!!!

Jag håller på och renovera min stuga, min pappa har målat taket idag de  vart fint med vitt tak.Tråkigt att det regnar varje dag jag vill ha sol. Jag har köpt tapeter och laminat golv,det blir turkost och brunt i min stuga...kommer och bli fint tycker jag,sen ska jag köpa möbler....en soffa,bord,hylla en tv med dvd och en radio och lite små saker.
På söndag ska jag träffa min ledsagare(Emma)vi ska gå på bio och kanske äta nått det ser jag fram i mot.

    Fortsatt Trevlig Fredag
     kram Emilia

Hemma igen...........

Nu har jag kommit hem ifrån strängnäs de har varit bra där.  Man har inte kunnat sovit på hela natten dom har skriket hela natten man har somnat på morgonen. De är skönt å komma hem igen, ute i husvagnen i fyra dagar å kollat på bilar å kolla på dragracing när de har kört. Jag har saknat min hund Maja.

      Ha en fortsatt trevlig Måndag
          Kram Emilia

Torsdag....

äntligen har jag fått en blogg....har inte tid att skriva just nu för vi far till strängnäs nu och kommer hem på söndag.Ska bo i husvagn det blir kul kommer sakna min maja men är snart hemma igen.

 SES SNART IGEN
                                 KRAM EMILIA.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0