Torsdagsmys!!!

Hej Jag sitter och titta på Nyhetesmorgon myser i soffan. och ladar in för Hockeyn idag ska Timrå vinna över Förlunda idag! Vilket härligt väder vi får idag. Jag Längtar till sommaren nu!!!
 Ha en bra dag!!
Kram Emilia!!!

Ha en bra söndag!

Hej! Jag sitter och myser och se på skidor bara ta det Lungt ikväll ska jag se på spela Bingolotto mysa med soffan på Tisdag spelar Timrå ingen hoppas att dom vinner på Tisdag!! Ha en bra Söndag!!
  Kram på er!!

Lördagsmys!!

Hej! Jag sitter och myser i spoffan och se på tv och bara ta det Lungt och väntar på att Hockeyn ska björa hoppas att timrå vinner över Rögle idag. som jag bruka sänga heja Timrå!! 
   Ha en bra Lördagsmys!!
 
Kram Emilia!!

Ha en Trevilg helg!!

Ha en Trevilg helg!!
 
Kram Emilia!!

Heja Timrå!

  Heja Timrå!!!
 
Kram Emilia!!

Ha en bra Onsdag!!!

Hej! Jag sitter och titta på tv idag har jag varit på stadium och köpt mys kläder. snart ska jag se på one tree hill. imorgon spelar Timrå hoppas att dom vinner imorgon. för det behöver dom göra. Ha en bra Ikväll på er!!!
 
 
Kram på er!!!

Söndagsmys!!

Hej! Jag sitter och myser i soffan och se på skidor!! sen ska vi åka och köpa mat det ska bil gott!! ikväll ska man spela Bingolotto!! bara mysa  i soffan!! Nu Längtar jag till sommaren!! fast vintern är ju Mysig den också. på Torsdag spelar Timrå ingen hoppas att dom vinner på Torsdag!!   Ha en Jätte bra Söndag!!!
 
Kram på er!!!

Ha en Trevilg helg!!

 
Ha en Trevilg helg!!
 
Kram Emilia!!

Ha en bra Måndag!

Hej Jag sitter och se på tv och bara ta det Lungt myser med elden och Längtar till sommaren så man kan sitte ute mysa på kvällen med solen!!!  och Timrå vann i Lördags över Luleå det känns bra hoppas att Timrå vinner över imorgon med! Nu ska jag forttsätta mysa  me elden.
 
Ha en bra Måndag!!!
 
Kram Emilia

Ha en bra söndag!

Hej! Jag sitter och titta på sjärona på slottet sen ska jag se på skidor!!! Ha en bra Söndag!!!
 
Kram Emilia!!

Fredagsmys!!

Jag ser sitter och se på tv och ta det Lungt och väntar på att Gladitorena!! Sen Ska jag se på Farmen!! Ha en bra Fredagsmys!! Kram Emilia!! ❤❤⭐⭐

Ha en bra Onsdag!!!

Hej! idag har jag och Mamma städat bort Julen det känns skönt att Julen är över nu vill jag sommar och varmt och skönt så man kan sita ute i solen och mysa. Nu sitter jag och se på tv och bara ta det lungt!! Ha en bra ikväll på er!!
Kram Emilia!!!
 
RSS 2.0